سرآشپز
نام غذا: ماکارونی با کالباس
مواد لازم: ماکارونی ۱ بسته، کالباس تنوری ۲۰۰ گرم، کنسرو نخود سبز ۱ عدد، سیر ۱حبه، فلفل دلمه ای ۱ عدد، جعفری و پیازچه ۱ قاشق غذا خوری، کره ۵۰ گرم، خامه ۱۰۰ گرم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا در یک قابلمه حدود ۵ لیتر آب را می جوشانیم. بعد از جوشیدن درون آن یک قاشق غذا خوری نمک، زردچوبه و مقداری روغن مایع اضافه می کنیم. سپس ماکارونی را به آن اضافه می کنیم تا بپزد. کره را در ماهی تابه آب می کنیم بعد کالباس خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده و سیر را در ماهی تابه ریخته و یک دقیقه تفت می دهیم. سپس نخود سبز، جعفری و پیازچه، نمک و فلفل را افزوده و تفت می دهیم. یک دقیقه بعد از روی حرارت برداشته و خامه را اضافه می کنیم. دوباره روی حرارت قرار داده و به مدت یک دقیقه تفت می دهیم. سپس مواد تفت داده شده را به ماکارونی پخته و آبکش شده اضافه می کنیم.
الناز اشراقی