سرآشپز

نام غذا: خورشت مرغ

مواد لازم: مرغ پخته ۴۰۰ گرم، پیاز ۳ عدد، رب گوجه فرنگی ۱۵۰ گرم، سس سویا چند قطره، آب یک دوم پیمانه، آرد ۲ قاشق سوپ خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا مرغ را به تکه های کوچک خرد می کنیم. پیازها را رنده کرده و تفت می دهیم. بعد از این که پیازها طلایی رنگ شدند مرغ را اضافه کرده و همراه پیاز تفت می دهیم. سپس رب گوجه فرنگی، سس سویا، آرد، نمک و فلفل را افزوده و مخلوط می کنیم. بعد از این که مواد را خوب تفت دادیم آب را می ریزیم و در ظرف را می گذاریم تا خورشت بجوشد .

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا