سرآشپز
نام غذا: شکلات زنجبیلی
مواد لازم: آرد دو ونیم پیمانه، شکر یک و نیم پیمانه، زنجبیل ۱ قاشق سوپ خوری، روغن ۱ پیمانه، شکلات به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا روغن را با شکر می زنیم تا حالت پوکی پیدا کند. آرد را تفت داده و با روغن و شکر مخلوط می کنیم. سپس زنجبیل را افزوده و مخلوط می کنیم. خمیر بدست آمده را روی شیشه یا سطح صاف می گذاریم. بعد روی آن کاغذ روغنی گذاشته و با وردنه به ضخامت حدود ۱ سانتیمتر باز می کنیم. سپس شکلات آب شده را روی خمیر می ریزیم و ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم. سپس از یخچال خارج کرده و برش می دهیم. شکلات را با پودر پسته و نارگیل تزیین می کنیم.
الناز اشراقی