سرآشپز

نام غذا: کلوچه پوره سیب زمینی

مواد لازم: پوره سیب زمینی ۱ لیوان، تخم مرغ ۲ عدد، جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری، ذرت تازه یا کنسرو ۱ لیوان، آرد یک دوم پیمانه، روغن ۷۵ گرم، پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم، شیر به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: آرد را به پوره سیب زمینی اضافه کرده و خوب هم می زنیم. سپس جعفری، ذرت، پنیر پیتزا، نمک و فلفل را افزوده وخوب هم می زنیم تا مخلوط شوند. بعد قاشق را درون شیر برده و با قاشق آغشته به شیر از مواد بر داشته و درون روغن داغ گذاشته و سرخ می کنیم. بعد از سرخ کردن در ظرف مورد نظر چیده و با جعفری و سس گوجه فرنگی  تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا