سرآشپز

نام غذا: ویفر کاراملی

مواد لازم: نان ویفر به مقدار لازم

مواد کارامل: شکر یک و نیم پیمانه، کره ۵۰ گرم، خامه ۱۰۰ گرم

مواد کرم: آرد ۱ پیمانه، روغن مایع یک دوم پیمانه، پودرقند یک دوم پیمانه

 

طرز تهیه: ابتدا شکر را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم می زنیم. وقتی شکر کاملا ذوب شد بلافاصله از روی حرارت برمی داریم. سپس کره را افزوده و هم می زنیم تا کره آب شود. سپس خامه را ریخته و خوب مخلوط می کنیم. وقتی کارامل آماده شد اجازه می دهیم تا خنک شود.

آرد را کمی تفت می دهیم تا خامی آن گرفته شود. سپس کم کم روغن را ریخته و هم می زنیم. بعد پودر قند را کم کم ریخته و خوب مخلوط می کنیم. کرم سفید آماده شده را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم تا خنک شود.

روی یک نان ویفر را با کرم کارامل کاملا می پوشانیم. سپس یک نان دیگر روی آن گذاشته و با یک لایه کرم می پوشانیم. دوباره ورق ویفر دیگری روی آن گذاشته و با کرم کارامل کاملا می پوشانیم. ورق ویفر آخر را روی آن گذاشته و با پارچه تمیز می پوشاینم. یک جسم سنگینی را روی ویفر آماده شده قرار می دهیم تا لایه ها کاملا به هم بچسبند. بعد از ۴ ساعت ویفر کاراملی آماده است. به شکل و اندازه دلخواه برش زده و در ظرف مورد نظر می چینیم.

 

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا