سرآشپز

نام غذا: پنیر پیتزا

مواد لازم: شیر پاستوریزه ۲ لیتر، سرکه سفید ۲ قاشق غذا خوری، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا شیر را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. وقتی شیر به جوش آمد سرکه را کم کم ریخته و اجازه می دهیم تا به جوشد. وقتی شیر شروع به سفت شدن کردن دیگر سرکه اضافه نمی کنیم. بعد از ۴ دقیقه از روی حرارت برداشته و داخل پارچه نخی می ریزیم. به وسیله پارچه آب آن را گرفته و چند دقیقه داخل آب نمک قرار می دهیم. سپس پنیر را ۱۰ دقیقه پخته و اجازه می دهیم سرد شود تا خودش را بگیرد. سپس پنیر را رنده کرده و آماده استفاده است.
* می توانیم پنیر را در فریزر به مدت طولانی نگه داریم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا