سرآشپز
نام غذا: سالاد نخود
مواد لازم: نخود پخته ۱ پیمانه، کنسرو ذرت یک دوم پیمانه، خیار شور ۲ عدد، فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد، شوید ساطوری ۱ قاشق غذا خوری، گشنیز ساطوری ۱ قاشق غذا خوری، نعناع ساطوری ۱ قاشق غذا خوری، روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری، آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا خیارشور و فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم. سپس همه مواد را با هم خوب مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر می ریزیم. سالاد را نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد به خورد هم برود.
الناز اشراقی