سرآشپز
نام غذا: نان حلزونی
مواد لازم: آرد ۴ پیمانه، خمیر مایه دو و یک دوم قاشق چای خوری، شکر ۳ قاشق غذا خوری، پودر قند به مقدار لازم، نمک نوک قاشق چای خوری، زرده تخم مرغ ۳ عدد، کره آب شده یک دوم پیمانه، خامه به مقدار لازم، شیر سه چهارم پیمانه، آب یک دوم پیمانه
طرز تهیه: ابتدا آب گرم را با ۱ قاشق غذا خوری شکر مخلوط کرده و خمیر مایه را اضافه می کنیم. ۱۰ دقیقه استراحت می دهیم تا خمیر مایه پف کند. سپس شیر گرم، باقی شکر، کره و تخم مرغ را افزوده و با همزن دستی مخلوط می کنیم. آرد را کم کم تا جایی می ریزیم که خمیر کمی چسبناک باشد. پس از ۱ ساعت استراحت دادن پف خمیر را گرفته و روی سطح آرد پاشیده شده قرار می دهیم. با وردنه خمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر و به شکل مستطیل باز می کنیم. سپس خمیر را به نوارهای ۲ سانتیمتری برش داده و رول می کنیم. کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و رول ها در آن قرار می دهیم. رول ها را ۱ ساعت استراحت می دهیم. سپس با برس روی آنها خامه زده و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه می پزیم. سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شوند. پودر قند را رو نان ها پاشیده و سرو می کنیم.
الناز اشراقی