سرآشپز
نام غذا: مربای آلو سیاه
مواد لازم: آلوی سیاه ۱ کیلو گرم، شکر ۱ کیلو گرم، وانیل ۱ قاشق چای خوری، آب ۴ لیوان، آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه: ابتدا یک قابلمه آب می گذاریم به جوشد. سپس آلوها را در آب در حال جوش ریخته و بعد چند جوش زدن بلافاصله درون آب سرد می ریزیم تا پوست آنها راحت جدا شود. آلوهای پوست گرفته شده را در قابلمه ریخته و لابلای آنها شکر می پاشیم. چند ساعت در محیط یا یخچال قرار می دهیم تا آب بیندازد. باقی شکر و آب را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. وقتی جوشید آبی که آلوها انداخته را اضافه می کنیم. زمانی که شیره کمی غلیظ شد آلوها را افزوده و بعد ۱۰ تا ۱۵ دقیقه از روی حرارت بر می داریم. کف روی آن را بر داشته و وانیل و آبلیمو را می ریزیم. بعد از خنک شدن در ظرف مورد نظر می ریزیم.
* آلو ها باید سفت باشند.
* در مرحله آخر آلوها را آن قدر می پزیم که له نشوند.
الناز اشراقی