سرآشپز

نام غذا: ماکارونی با میگو

مواد لازم: ماکارونی ۳۰۰ گرم، میگوی تمیز شده ۳۰۰ گرم، روغن زیتون یک چهارم پیمانه، سیر ۲ حبه، جعفری خرد شده سه چهارم پیمانه، ریحان خرد شده ۲ پیمانه، فلفل یک چهارم قاشق چای خوری، نمک یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه: ابتدا ماکارونی را با آب و نمک می پزیم. میگو را هم بخار پز می کنیم تا صورتی رنگ شود. سیر رنده شده را در روغن زیتون تفت می دهیم و جعفری و ریحان را افزوده و مخلوط می کنیم. سپس میگو پخته شده را اضافه کرده و کمتر از یک دقیقه تفت می دهیم. بعد ماکارونی  پخته و آبکش شده را در ظرف مورد نظر ریخته و سس را که آماده کرده ایم روی آن می ریزیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا