سرآشپز

نام غذا: مربای هلو

مواد لازم: هلوی ریز ۱ کیلو گرم، شکر ۸۰۰ گرم

طرز تهیه: ابتدا هلوها را شسته و کاملا خشک می کنیم. در ظرف مورد نظر هلوها را چیده و لا به لای آنها شکر می ریزیم. سپس ۶ ساعت در یخچال می گذاریم تا آب بیندازد. بعد از این مدت روی حرارت ملایم قرار داده و وقتی شکر حل شد حرارت را زیاد می کنیم تا قوام بیایید. زمانی که شربت مربا به غلظت لازم رسید از روی حرارت برداشته و می گذاریم سرد شود. سپس در ظرف شیشه ای در دار ریخته و در یخچال نگه می داریم.
* اگر هلوها زیاد آب انداخته باشند مقداری از آب آنها را قبل از به قوام آمدن می گیریم تا هلو ها زیاد پخته و له نشوند.
* شربت مربای هلو باید غلیظ باشد.
* می توانیم مقداری آب لیمو قبل قوام آمدن اضافه کنیم.
* این نوع هلو در اوایل پاییز به بازار می آید و مخصوص مربا است.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا