سرآشپز
نام غذا: سالاد پانزانلا
مواد لازم: نان تست ۳۰۰ گرم، گوجه فرنگی خرد شده ۷۰۰ گرم، خیار ۱ عدد، فلفل دلمه ای ۱ عدد، پیاز قرمز کوچک ۱ عدد، سیر ۱ حبه، زیتون بدون هسته به مقدار لازم، روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری، سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا نان تست را به صورت مکعبی خرد می کنیم. سپس در فر قرار می دهیم تا برشته شوند. خیار، فلفل دلمه ای، پیاز و سیر را خرد می کنیم. مواد خرد شده را در ظرف مورد نظرریخته و گوجه فرنگی، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. سپس مواد را مخلوط کرده و روی ظرف را با سلفون می پوشانیم. به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا سالاد مزه دارشود. هنگام سرو نان ها را روی سالاد ریخته و با زیتون تزیین می کنیم.
* سالاد پانزانلا یک سالاد ایتالیایی است.
الناز اشراقی