سرآشپز
نام غذا: رولت مرغ و اسفناج
مواد لازم: سینه مرغ، اسفناج، آرد سوخاری، آرد گندم، روغن زیتون، روغن مایع، فلفل و نمک
مقدار مواد بستگی دارد به تعداد رولتی که می خواهیم درست کنیم.
طرز تهیه: ابتدا اسفناج را با کمی آب پخته و خرد می کنیم. سپس با سبزیجات معطر، فلفل و نمک به مقدار کم مخلوط می کنیم. سینه مرغ را شش ورقه کرده و یکی یکی پهن کرده قسمت اضافه را بریده و با پهنای چاقو می کوبیم تا کاملا پهن شود. بعد مقداری مخلوط اسفناج وسط مرغ ریخته و دورش می پیچیم. سپس رولت را به روغن زیتون آغشته کرده و در مخلوط آرد گندم و سوخاری غلت می دهیم و بغلها را با آرد بیشتری پوشش می دهیم تا کاملا بسته شود. رولتهای آماده شده را در روغن داغ حدود ۱۰ دقیقه سرخ می کنیم.
* به جای روغن زیتون می توانیم یک تخم مرغ را بزنیم تا کف کند و به آن آغشته کنیم.
الناز اشراقی