سرآشپز

نام غذا: سوپ مرغ تایلندی

مواد لازم: مرغ پخته و خرد شده ۲ فنجان، برنج سیاه پخته شده ۲ فنجان، اسفناج خرد شده ۴ فنجان، گشنیز خرد شده دو چهارم فنجان، پیازچه خرد شده ۴ عدد، زنجبیل نگینی خرد شده ۱ قاشق چای خوری، رب کاری قرمز تایلندی ۲ قاشق چای خوری، آب مرغ ۲ فنجان، آب لیموی تازه ۲ قاشق غذا خوری، بادام زمینی خرد شده به مقدار لازم، نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا آب مرغ، رب کاری، زنجبیل، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم. مرتب هم می زنیم تا رب در آب مرغ حل شده و سس یکدست شود. سپس مرغ و پیازچه را ریخته و زمانی که به جوش آمد در ظرف را می گذاریم. سوپ را روی حرارت ملایم به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه می پزیم تا غلیظ شود. برنج را پخته و ۵ دقیقه آخر پخت اضافه می کنیم. بعد اسفناج، گشنیز و آب لیمو را افزوده و هم می زنیم. بعد از ۱ دقیقه سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با پیازچه، گشنیز و بادام زمینی تزیین می کنیم.
* می توانیم از برنج قهوه ای به جای برنج سیاه استفاده کنیم.
* می توانیم ۲ قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی را تفت داده و ۱ قاشق چای خوری پودر کاری و کمی فلفل قرمز اضافه کنیم و به جای رب کاری استفاده کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا