سرآشپز

نام غذا: پیراشکی گوشت

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم، پیاز ۱ عدد، سبزی معطر ۲ قاشق غذا خوری، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری، سس گوجه فرنگی به مقدار لازم، پنیر پیتزا به مقدار لازم، زرد چوبه یک دوم قاشق چای خوری، زعفران به مقدار لازم، آویشن و نمک به مقدار لازم، نان ترتیلا به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا گوشت، پیاز رنده شده، سبزی خرد شده، رب گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی، زعفران، زرد چوبه، آویشن و نمک را با هم خوب مخلوط کرده و در کره تفت می دهیم. سپس نان ترتیلا را باز کرده واز کناره ها به طرف مرکز نان برش های کوچک داده و از مواد تفت داده شده و پنیر پیتزا وسط آن می ریزیم. بعد به صورت بقچه بسته و اضافه های نان را می گیریم و با خلال دندان محکم می کنیم تا باز نشود. قابلمه کوچکی را روی حرارت گذاشته و به اندازه ای روغن می ریزیم که پیراشکی ها در آن غوطه ور شوند. مقداری نیز زعفران به روغن اضافه می کنیم تا پیراشکی ها خو ش طعم و خوش رنگ شوند. وقتی که روغن داغ شد پیراشکی ها را در آن سرخ می کنیم. برای تزیین می توانیم قسمتهای برش داده شده اضافی نانها را هم سرخ کنیم.
* سبزی معطر شامل شوید، جعفری، نعناع، ترخون، گشنیز و کاکوتی
* اگر نان ترتیلا که از آرد ذرت تهیه می شود در دسترس نبود می توانیم از نان یوفکا یا پیراشکی استفاده کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا