سرآشپز

نام غذا: بربرسو

مواد لازم: گوشت سر دست یا ماهیچه ۷۰۰ گرم، ماست گوسفند ۱ کیلو گرم، تخم مرغ ۱ عدد، پیاز متوسط ۱ عدد، لپه ۱۰۰ گرم، کره یا روغن ۱۰ قاشق غذا خوری، پیازچه به مقدار لازم، زرد چوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: درون قابلمه روغن را ریخته و پیاز خرد شده را در آن سرخ می کنیم. سپس گوشت را که قبلا آب پز کرده ایم را اضافه کرده و در قابلمه را می گذاریم. مقداری که گوشت سرخ شد سیر و پیازچه خرد شده را افزوده و تفت می دهیم. بعد ماست و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و همراه زردچوبه، نمک و فلفل درون قابلمه ریخته و هم می زنیم تا به جوش آید. بعد از جوش آمدن لپه، برابر مقدار ماست آب اضافه کرده و هم می زنیم. بعد از اینکه چند جوش زد و لپه پخت غذا حاضر است.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا