سرآشپز
نام غذا: سوفله ماهی
مواد لازم: ماهی پخته شده یک و نیم پیمانه، تخم مرغ ۴ عدد، سس سفید ۱ پیمانه، پنیر پیتزا ۱۲۰ گرم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: سفیده تخم مرغ ها را می زنیم تا کف کند. سه عدد از زرده ها را هم ۵ دقیقه می زنیم. ماهی، سس سفید و زرده را به سفیده اضافه کرده و آرام هم می زنیم. ظرف عمیقی را چرب کرده و مقداری پنیر پیتزا کف ظرف ریخته و مواد را می ریزیم و باقی پنیر پیتزا را روی آن می ریزیم. سپس در فر که از یک ربع قبل روشن کرده ایم در درجه حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۴۰ دقیقه قرار می دهیم. در این مدت در فر را مطلقا باز نمی کنیم تا خوب پف کند.
سس سفید
مواد لازم: شیر ۲ پیمانه، آرد ۱ پیمانه، کره ۱۰۰ گرم، جوز هندی به مقدار کم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: شیر سرد را با آرد مخلوط می کنیم تا شیر غلیظ شود. سپس روی حرارت گذاشته و مدام هم می زنیم. بعد کره، جوز هندی، نمک و فلفل را افزوده و هم می زنیم. زمانی که غلظت لازم را بدست آورد از روی حرارت بر می داریم.
الناز اشراقی