سرآشپز

نام غذا: ترحلوای هویج

مواد لازم: هویج نیم کیلوگرم، آرد برنج ۱ پیمانه، شکر ۱ استکان، هل آسیاب شده ۳ عدد، دارچین به مقدار لازم، زعفران یک دوم استکان، گلاب ۱ استکان، روغن یک دوم استکان

طرز تهیه: ابتدا هویج ها را رنده کرده و می پزیم. سپس از صافی پارچه ای رد می کنیم تا آب درون هویج خارج شده و نگه می داریم. آرد را در روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود. بعد زعفران، آب هویج، شکر، هویج را به مخلوط آرد و روغن اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا کمی سفت شود. در آخر گلاب و هل را افزوده و از روی حرارت بر می داریم. سپس اجازه می دهیم کمی سرد شده و در ظرف مورد نظر می ریزیم. ترحلوا را با دارچین و پودر نارگیل تزیین می کنیم.
* ترحلوای هویج یکی از پیش غذا های سنتی شهر همدان است.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا