سرآشپز
نام غذا: دسر طالبی
مواد لازم: طالبی ۱ عدد، شکر سه چهارم لیوان، ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری، خامه یک دوم پاکت
طرز تهیه: ابتدا ژلاتین را در یک لیوان آب سرد ریخته و روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا به روش بن ماری ژلاتین حل شود. طالبی، خامه و شکر را در مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط می کنیم. وقتی ژلاتین ولرم شد به مواد افزوده و مخلوط می کنیم. سپس در قالب مورد نظر ریخته و حداقل ۷ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر خودش را بگیرد. بعد دسر طالبی را در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو می کنیم.
* می توانیم کمی وانیل اضافه کنیم.
* می توانیم این دسر را بدون افزودن شکر درست کنیم.
الناز اشراقی