سرآشپز

نام غذا: باگت شکم پر

مواد لازم : باگت گرد، ژامبون ، قارچ تفت داده شده، اسفناج ، سیب زمینی آب پز، پیازسرخ شده، فلفل دلمه ای تفت داده شده، پنیرپیتزا، پودرسیر،نمک و فلفل به مقدار لازم
*مقدار مواد بستگی به تعداد افراد دارد.

طرز تهیه: ابتدا ژامبون، اسفناج و سیب زمینی را خرد می کنیم. سر باگت ها را جدا کرده و داخل آنها را کمی خالی می کنیم. در ظرفی ژامبون، اسفناج، سیب زمینی، پیاز، فلفل دلمه ای، قارچ، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم. سپس داخل باگت را با مواد پر کرده و روی آن پنیر پیتزا می ریزیم. به مدت ۱۰ دقیقه در مایکروفر قرار می دهیم. بعد سر باگت ها را روی آنها قرارداده و در ظرف مورد نظر می چینیم. باگت شکم پر را همراه سس قرمز و خیار شور سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا