سرآشپز

نام غذا: همبرگر شکم پر

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم، پیاز ۱ عدد، گوجه فرنگی ۲ عدد، کاهو به مقدار لازم، پنیر موزارلا ۵۰ گرم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز را رنده کرده و همراه نمک و فلفل به گوشت اضافه می کنیم. بعد این که خوب ورز دادیم یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. سپس نصف گوشت را پهن کرده و روی آن پنیر، گوجه فرنگی و کاهو می گذاریم. با باقی گوشت روی مواد را پوشانده و با آب ولرم دور آن را می بندیم. همبرگر را در روغن سرخ کرده و لای نان می گذاریم. همراه سس قرمز و خیار شور سرو می کنیم.
* می توانیم به جای کاهو از سبزی استفاده کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا