سرآشپز

نام غذا: سالاد تاکو

مواد لازم: فیله مرغ ۲ عدد، کاهو ۱۰۰ گرم، گوجه فرنگی ۲ عدد، ذرت پخته ۲ قاشق غذا خوری، پنیر فتا ۲ قاشق غذا خوری، آب لیموترش تازه ۲ قاشق غذا خوری، روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری، عسل ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه: ابتدا آب لیمو و روغن زیتون را با هم مخلوط می کنیم. سپس عسل را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم تا سس یکدست شود.
فیله ها را خرد کرده و در روغن تفت می دهیم. کاهو و گوجه فرنگی را ریز خرد می کنیم. سپس کاهو، گوجه فرنگی، ذرت، پنیر فتا و سس را با هم خوب مخلوط می کنیم. در ظرف مورد نظر ریخته و مرغ را روی سالاد می چینیم.
* می توانیم از کنسرو ذرت استفاده کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا