سرآشپز

نام غذا: سوپ گوشت و رشته

مواد لازم: رشته سوپی یک چهارم فنجان، گوشت ۲۰۰ گرم، پیازمتوسط ۱ عدد، پیاز کوچک ۴ عدد، گوجه فرنگی ۴۵۰ گرم، گشنیز خرد شده ۴ قاشق مربا خوری، جعفری خرد شده ۲ قاشق مربا خوری، نخود پخته یک دوم فنجان، کره ۲ قاشق مربا خوری، آب مرغ یک دوم فنجان، آب دو پنجم فنجان، زرد چوبه یک دوم قاشق مربا خوری، دارچین یک دوم قاشق مربا خوری، فلفل قرمز یک چهارم قاشق مربا خوری

طرز تهیه: ابتدا گوشت، پیاز و گوجه فرنگی را خرد می کنیم. گوشت را در کره تفت داده و پیاز و گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. بعد از ۱۰ دقیقه جعفری، گشنیز، زرد چوبه، دارچین و فلفل را افزوده و تفت می دهیم. سپس پیازهای کوچک، آب مرغ و آب را می ریزیم. وقتی به جوش آمد حرارت را کم می کنیم تا به آرامی بپزد. پس از ۳۰ دقیقه رشته را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر می پزیم. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با گشنیز تزیین می کنیم. همراه لیمو ترش سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا