سرآشپز
نام غذا: دسر ماست و ژله
مواد لازم: ماست شیرین سفت ۳۵۰ گرم، خامه صبحانه ۵۰ گرم، پودر شکر ۵۰ گرم، ژله ۱ بسته، پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری، آب سرد یک سوم پیمانه
طرز تهیه: ابتدا در یک کاسه ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و کاسه را داخل آب در حال جوش قرار می دهیم. وقتی ژلاتین کاملا حل شد اجازه می دهیم خنک شود. در ظرف دیگری شکر را به ماست اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود. سپس ژلاتین و خامه را افزوده و هم می زنیم. مایه ماست را داخل قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از این مدت ژله را طبق دستور العمل در آب حل کرده و روی مایه ماست می ریزیم. دوباره ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا ببندد و سفت شود. سپس دسر را از قالب خارج کرده و با میوه و خامه تزیین می کنیم.
الناز اشراقی