سرآشپز
نام غذا: دمی رنگین کمان
مواد لازم: گوشت نیم کیلو گرم، برنج ۲۵۰ گرم، فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد، فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد، پیاز ۲۵۰ گرم، گوجه فرنگی نیم کیلو گرم، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری، ریحان خرد شده ۱ قاشق غذاخوری، آب عصاره سبزیجات ۵۰۰ میلی لیتر، نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا فلفل دلمه ای و پیاز را خرد می کنیم. گوشت را خورشتی خرد کرده و در روغن داغ تفت می دهیم. سپس پیاز را اضافه کرده و تفت می دهیم. بعد رب گوجه فرنگی، نصف عصاره سبزیجات، نمک و فلفل را افزوده و در قابلمه را به مدت یک ربع می گذاریم تا بپزد. پس از آن فلفل دلمه ای، برنج آبکش شده و باقی عصاره سبزیجات را ریخته و در ظرف را می گذاریم. روی گوجه فرنگی ها برش های کوچک ایجاد کرده و یک دقیقه در آب داغ انداخته و خارج می کنیم. بعد پوست گوجه فرنگی ها را گرفته و خرد می کنیم. حدود ۲۰ دقیقه بعد گوجه فرنگی ها، نمک و فلفل را به مواد افزوده و هم می زنیم. ۵ دقیقه اجازه می دهیم گوجه فرنگی ها بپزند. سپس در ظرف مورد نظر کشیده و با ریحان تزیین می کنیم.
الناز اشراقی