سرآشپز

نام غذا: سالاد کرمانشاهی

مواد لازم: کاهو متوسط ۱ عدد، سیر ریز خرد شده ۲ حبه، گردوی خرد شده یک دوم لیوان، ماست تقریبا سفت یک دوم لیوان، روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری، نعناع خشک ۱ قاشق چای خوری، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا کاهو را شسته و کاملا خشک می کنیم. سپس کاهو را خرد کرده و با سیر، گردو، روغن زیتون، نعناع و نمک مخلوط می کنیم. در آخر ماست را افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و بلافاصله سرو می کنیم.
* بعد از اضافه کردن ماست باید بلافاصله سالاد را سرو کنیم. اگر بماند آب می اندازد.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا