سرآشپز
نام غذا: سوپ گوجه فرنگی و ریحان
مواد لازم: گوجه فرنگی بزرگ ۶ عدد، برگ ریحان ۱ پیمانه، پیاز ۱ عدد، سیر ۳ حبه، فلفل قرمز خرد شده به مقدار لازم، روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری، آب سبزیجات سه و یک دوم پیمانه، سرکه سیب ۱ قاشق سوپ خوری، فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری، نمک ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه: ابتدا گوجه فرنگی ها را در سینی فر چیده و ۲ قاشق روغن زیتون و نمک روی آنها می ریزیم. سپس در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم تا کباب شوند. پیاز را ریز خرد کرده و در ۱ قاشق روغن زیتون تفت می دهیم تا طلایی و برشته شوند. سیر را ریز خرد کرده و با پیاز ۱ دقیقه تفت می دهیم. گوجه فرنگی های کبابی را نصف کرده و به پیاز اضافه می کنیم. سپس ریحان، فلفل قرمز، آب سبزیجات، سرکه سیب، نمک و فلفل را افزوده و وقتی به جوش آمد حرارت را کم می کنیم تا به آرامی بپزد. بعد از ۲۰ دقیقه که خوب پخت در مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ ریحان تزیین می کنیم. سوپ را همراه نان سرو می کنیم.
الناز اشراقی