سرآشپز

نام غذا: بابا قانوش

مواد لازم: بادمجان کوچک ۳ عدد، سیر تازه ۲ عدد، جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری، پیازچه ۳ عدد، گوجه فرنگی ۱ عدد، لیمو ترش ۱ عدد، ارده بدون شکر ۳ قاشق غذا خوری، روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا بادمجان ها راروی شعله مستقیم گاز کباب می کنیم. وقتی بادمجان ها مغز پخت شدند پوست شان را گرفته و ساتوری می کنیم. سپس سیر رنده شده، جعفری، ارده، روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل را افزوده و خوب مخلوط می کنیم. در ظرف مورد نظر ریخته با گوجه فرنگی و پیازچه خرد شده تزیین می کنیم. بابا قانوش را همراه نان لواش یا تافتون سرو می کنیم.
* می توانیم به جای ارده از کشک استفاده کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا