سرآشپز
نام غذا: پلو مکزیکی
مواد لازم: برنج ۵ پیمانه، مرغ پخته ۷۵۰ گرم، قارچ ۲۵۰ گرم، فلفل دلمه ای ۲ عدد، پیاز ۱ عدد، سیر ۲ حبه، نعناع و جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری، نخود فرنگی ۱ پیمانه، زعفران ۱ قاشق چای خوری، کره ۱۰۰ گرم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: برنج را حداقل از۴ ساعت قبل خیس می کنیم. پیاز و سیر را خرد کرده و در کره تفت می دهیم. فلفل دلمه ای خرد شده را به پیاز اضافه می کنیم. مرغ را به قطعات بزرگ خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم. سپس قارچ خرد شده، نخود فرنگی، نعناع، جعفری، زعفران، نمک و فلفل را افزوده و اجازه می دهیم کاملا آب آن تبخیر شود. کف قابلمه کمی روغن ریخته و مقداری برنج آبکش شده می ریزیم. بعد از مخلوط مواد می ریزیم و لایه لایه ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند. در آخر به مدت ۱ ساعت روی حرارت می گذاریم تا دم بکشد.
* می توانیم به مدت یک ساعت و نیم در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهیم.
* پلو مکزیکی یک پلوی تند می باشد. ولی بسته به ذائقه افراد می توان تندی آن را کم و زیاد کرد.
الناز اشراقی