سرآشپز
نام غذا: میگو پفکی با سس تارتار
مواد لازم: میگو پاک شده ۱ کیلو گرم، آب لیمو ۲ قا شق غذا خوری، ماءالشعیر یک دوم پیمانه، شیر یک دوم پیمانه، روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری، تخم مرغ ۲ عدد، آرد یک دوم پیمانه، بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری ، پودر سیر به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد سس تارتار: سس مایونز ۱ پیمانه، پیاز کوچک ۱ عدد، خیار شور ۱ عدد، جعفری به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازمطرز تهیه: ابتدا میگو ها را کاملا به آب لیمو آغشته کرده و نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم. تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم خوب می زنیم. سپس ماءالشعیر، شیر، روغن، آرد، بیکینگ پودر و پودر سیر را به تخم مرغ افزوده و هم می زنیم تا مایه یک دست شود. مایه نباید خیلی رقیق یا غلیظ شود.
جعفری، پیاز و خیار شور را ریز خرد می کنیم. سپس سس مایونز، جعفری، پیاز، خیار شور، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط می کنیم. سس تارتار آماده است.
میگو ها را از یخچال خارج کرده و به ترتیب به آرد و مایه کاملا آغشته می کنیم. بعد میگو ها را در روغن داغ سرخ کرده و روی صافی می گذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. میگو ها را در ظرف مورد نظر چیده و همراه سس تارتار سرو می کنیم.
الناز اشراقی