سرآشپز

نام غذا: دسر یخی خربزه

مواد لازم: خربزه ۱ عدد، برگ نعناع تازه ۱۰ عدد، آب لیموی تازه همراه پالپ یک دوم لیوان، آب ۱ لیوان، شکر ۱ لیوان سر خالی

طرز تهیه: ابتدا آب را روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. سپس بر گ های نعناع را در آن جوشانده و آبکش می کنیم. پوست و دانه ها ی خربزه را گرفته و خرد می کنیم. بعد خربزه، نعناع، شکر و آب لیمو را در مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم. مخلوط مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و در فریزر قرار می دهیم. پس از ۱ ساعت از فریزر خارج کرده و هم می زنیم. دوباره در فریزر قرارداده و این کار را ۳ بار انجام می دهیم. سپس در ظرف های مورد نظر ریخته و با برگ نعناع تزیین می کنیم.
* می توانیم این دسر را به مدت ۲ هفته در فریزر نگه داریم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا