سرآشپز
نام غذا: سوپ گل کلم
مواد لازم: گل کلم متوسط ۱ عدد، پیاز کوچک ۱ عدد، سیب زمینی کوچک ۱ عدد، هویج کوچک ۱ عدد، خامه ترش یک دوم پیمانه، آب مرغ ۳ پیمانه، آویشن به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا گل کلم را به صورت گل های کوچک در آورده و می شوریم. پیاز، سیب زمینی و هویج را خرد کرده و تفت می دهیم. سپس آب مرغ را می ریزیم. وقتی مواد پختند مقداری از آن را به صورت پوره در آورده ودوباره به قابلمه بر می گردانیم. بعد خامه، آویشن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به سوپ اضافه می کنیم. حرارت را کم کرده و صبر می کنیم تا یک جوش بزند. سپس سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه آب لیمو سرو می کنیم.
* می توانیم به جای خامه از پنیر استفاده کنیم.
الناز اشراقی