سرآشپز

نام غذا: خورشت شلغم

مواد لازم: شلغم ۲ عدد، گوشت ۲۵۰ گرم، پیاز ۱ عدد، گوجه فرنگی ۱ عدد، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری، لپه یک دوم پیمانه، لیمو عمانی به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پوست شلغم ها را گرفته و به چهار قسمت تقسیم می کنیم. سپس به شلغم ها آب اضافه کرده و روی حرارت ملایم می پزیم. لپه را که از شب قبل خیس کرده ایم کمی می پزیم تا نرم شود. گوشت را تکه تکه کرده و با آب، آب لیمو، برگ بو و نمک می پزیم. پیاز را ریز خرد کرده وکمی تفت می دهیم. گوجه فرنگی را رنده کرده و اضافه می کنیم. سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و تفت می دهیم. در آخر شلغم، گوشت، لپه، لیمو عمانی، نمک و فلفل را افزوده و آب را تا اندازه ای می ریزیم که روی مواد را بپوشاند. وقتی خورشت جوشید و کاملا جا افتاد آماده میل کردن است.
* می توانیم در مرحله آخر یک سوم پیمانه آب غوره اضافه کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا