سرآشپز
نام غذا: توپک سیب زمینی پنیری
مواد لازم: سیب زمینی ۱۹۰ گرم، گوشت قرمز ۳ برش، تخم مرغ ۱ عدد، کره ۳ قاشق غذا خوری، پنیر چداررنده شده سه چهارم فنجان، شیر یک دوم فنجان، موسیر ریز خرد شده ۳ قاشق غذا خوری، آرد سوخاری یک و نیم فنجان، روغن گیاهی ۴ فنجان
طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی پخته و له شده را با شیر و کره مخلوط می کنیم. مخلوط را روی حرارت می گذاریم تا بپزد. سپس سیب زمینی را از روی حرارت بر داشته و اجازه می دهیم تا خنک شود. گوشت را با روغن خودش سرخ کرده و بعد از این که روغن آن را با حوله کاغذی گرفتیم خرد می کنیم. بعد سیب زمینی، گوشت، تخم مرغ، پنیر و موسیر را با هم خوب مخلوط می کنیم. از مایه توپ های کوچکی به قطر ۲.۵ سانتیمتر درست کرده و کاملا به آرد سوخاری آغشته می کنیم. بعد از ۱۵ دقیقه استراحت دادن توپ ها را در روغن داغ غوطه ور کرده و سرخ می کنیم. وقتی توپ ها طلایی شدند روی حوله کاغذی قرار می دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سپس توپ ها را در ظرف مورد نظر چیده و با موسیر تزیین می کنیم. بلافاصله سرو می کنیم. .
الناز اشراقی