سرآشپز

نام غذا: پنیر برشته

مواد لازم: پنیر محلی ۱۰۰ گرم، کره ۲۵ گرم، تخم مرغ ۴ عدد، آویشن به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پنیر را رنده می کنیم. کره را روی حرارت خیلی ملایم آب کرده و پنیر را اضافه می کنیم. وقتی پنیر تفت خورد و کره کاملا به خورد آن رفت تخم مرغ های زده شده را می ریزیم. آنقدر هم می زنیم تا تخم مرغ ها بریده بریده شوند و بعد آویشن، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. به هم زدن ادامه می دهیم تا تخم مرغ ها سفت شوند. پنیر برشته را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه نان سرو می کنیم.
* پنیر محلی سیاه مزگی
* مقدار نمک بستگی به پنیر دارد. هر قدر آویشن بیشتر بریزیم خوشمزه تر می شود.
* پنیر برشته غذای محلی شمال کشور است.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا