سرآشپز

نام غذا: سوپ گل کلم و قارچ

مواد لازم: گل کلم کوچک ۱ عدد، پیاز ۱ عدد، سیر ۲ بوته، قارچ ۲۰۰ گرم، گشنیز خرد شده یک و یک دوم پیمانه، آب مرغ ۶ پیمانه، روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه: ابتدا گل کلم، پیاز و قارچ را خرد کرده و سیرها را له می کنیم. روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کرده و پیاز، سیر و گل کلم را اضافه می کنیم. زمانی که نرم شدند آب مرغ، قارچ و سه چهارم گشنیز را ریخته و ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم می جوشانیم تا مواد نرم شوند. سپس در مخلوط کن ریخته و کاملا مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست شود. دوباره مواد را به قابلمه بر گردانده و زمانی که به جوش آمد باقی گشنیز، نمک و فلفل را می ریزیم. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با گشنیز یا پونه کوهی تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا