سرآشپز

 

نام غذا: تارت گلابی

مواد لازم: گلابی خرد شده به مقدار لازم، کره ۵۰ گرم، شکر ۱ لیوان
مواد خمیر: ماست ۳ قاشق غذا خوری، کره ۱۰۰ گرم، تخم مرغ ۱ عدد، آرد ۲ لیوان، شکر یک دوم لیوان، بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری، وانیل یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه: ابتدا آرد و کره را با هم مخلوط می کنیم تا مثل خرده های نان شود. سپس تخم مرغ، ماست، شکر، بیکینگ پودر و وانیل را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم. بعد این که خمیر را خوب ورز دادیم به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. روی سطح کار آرد پاشیده و خمیر را روی آن باز می کنیم. سپس خمیر را به اندازه قالب مورد نظر برش می زنیم. قالب را چرب کرده و خمیر را در آن پهن می کنیم. خمیر را با انگشت به دیواره های قالب فشار می دهیم. گلابی ها را روی خمیر چیده و شکر را روی آنها می پاشیم. کره را خرد کرده و روی گلابی ها می چینیم. قالب را در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار می دهیم. زمانی دور خمیر طلایی شد از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شود. سپس برش زده و سرو می کنیم.
* می توانیم کره را آب کرده و با برس روی گلابی ها می زنیم.
* در آخر چند دقیقه قسمت بالای فر را روشن می کنیم تا روی تارت طلایی شود.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا