سرآشپز

نام غذا: استیک بوقلمون

مواد لازم: سینه بوقلمون ۲ تکه، پیاز قرمز ۱ عدد، قارچ ۴ عدد، سبزی معطر به مقدار لازم، پنیر فتا به مقدار لازم، سس قرمز تند به مقدار لازم، آب لیمو به مقدار لازم، کره آب شده به مقدار لازم، پودر سیر به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا آب لیمو، کره، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و سینه های بوقلمون را به آن آغشته می کنیم. سپس بوقلمون ها را گریل کرده و هر از گاهی از سس می زنیم. قارچ را ورقه ای خرد کرده و همراه کره و سس قرمز روی حرارت ملایم سرخ می کنیم. روی یکی از بوقلمون ها پنیر فتا، قارچ سرخ شده، پیاز حلقه شده و سبزی معطر گذاشته و بوقلمون بعدی را روی آنها می گذاریم. یک سیخ چوبی را در آن فرو می کنیم تا شکل خود را حفظ کند. سپس همراه سیب زمینی سرخ شده و سس دلخواه سرو می کنیم.

* هنگام گریل هر از گاهی از مخلوط کره می زنیم.

 

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا