سرآشپز
نام غذا: سوپ گل کلم و شاه بلوط
مواد لازم: گل کلم ۱ عدد، شاه بلوط ۲۰۰ گرم، پیاز بزرگ ۱ عدد، پنیر پارمیسان ۲۵ گرم، عصاره سبزیجات ۸۵۰ میلی گرم، شیر ۲۵۰ میلی گرم، خمه پر چرب ۱۵۰ میلی گرم، روغن زیتون یک دوم قاشق غذا خوری
طرز تهیه: ابتدا گل کلم، شاه بلوط و پیاز را خرد می کنیم. پیاز را در روغن زیتون کمی تفت می دهیم تا نرم شود. سپس گل کلم، شیر و عصاره سبزیجات را اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم تا بجوشد. بعد جوشیدن حرارت را کم کرده و تا گل کلم پخته و نرم شود. بعد خامه و نمک را افزوده و حرارت را زیاد می کنیم تا بجوشد. وقتی جوشد از روی حرارت برداشته و شاه بلوط را می ریزیم. بعد در مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن روغن زیتون، فلفل و پنیر می ریزیم.
الناز اشراقی