سرآشپز
نام غذا: پودینگ انبه
مواد لازم: انبه ۲ عدد، شیر یک دوم پیمانه، خامه ۱ قاشق غذا خوری، شکر ۱ قاشق غذا خوری، ژلاتین بن ماری شده یک دوم قاشق غذا خوری
طرز تهیه:ابتدا پوست و هسته انبه ها را گرفته و خرد می کنیم. سپس انبه، شیر، خامه، شکر و ژلاتین را در مخلوط کن ریخته و کاملا مخلوط می کنیم. پودینگ را در ظرف ها مورد نظر ریخته و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از این مدت روی پودینگ ها را با انبه خرد شده و شکلات تزیین کرده و سرو می کنیم.
الناز اشراقی