سرآشپز
نام غذا: پاکورا
مواد لازم: پیاز بزرگ ۲ عدد، فلفل سبز تند ۱ عدد، گشنیز خرد شده یک چهارم لیوان، شوید خرد شده یک چهارم لیوان، تره فرنگی خرد شده کمی، آب یک سوم لیوان، آرد سفید یک چهارم لیوان، آرد نخود سه چهارم لیوان، بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری، زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری، نمک به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا پیاز و فلفل سبز را ریز خرد می کنیم. آرد سفید، آرد نخود، بیکینگ پودر، زردچوبه، نمک و آب را با هم کاملا مخلوط می کنیم. سپس پیاز، فلفل سبز، گشنیز، شوید و تره فرنگی را به مخلوط آرد افزوده و خوب هم می زنیم. بعد به اندازه یک قاشق غذا خوری برداشته و در روغن داغ ریخته و سرخ می کنیم. بلافاصله پاکورا را همراه سس فلفل یا سس قرمز سرو می کنیم.
* پاکورا یک غذای هندی است بنابراین بسته به ذائقه فلفل سبز تند زیاد یا کم استفاده کنیم.
* پاکورا را در روغن فراوان سرخ می کنیم.
* می توانیم وسط خمیر سوسیس گذاشته و سرخ کنیم. در این صورت تبدیل به پاکورای جنوب ایران می شود.
الناز اشراقی