سرآشپز
نام غذا: خوراک لوبیا با سس سفید
مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم، لوبیا سبز نیم کیلوگرم، قارچ ۳۰۰ گرم، پیاز خرد شده یک دوم فنجان، سیر ۲ حبه، پیاز داغ به مقدار لازم، روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری، کره ۳ قاشق غذا خوری، خامه ۱ فنجان، پنیر چدار یک دوم فنجان، آب مرغ ۱ فنجان، آرد ۳ قاشق غذا خوری، فلفل یک چهارم قاشق چای خوری، نمک سه چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه: ابتدا لوبیا را می پزیم. قارچ را خرد کرده و سیر را له می کنیم. گوشت را در روغن زیتون سرخ کرده و پیاز را اضافه می کنیم. زمانی که پیاز نرم و کمی سرخ شد قارچ و سیر را می ریزیم. قارچ که خوب پخت مایه گوشتی را در ظرف دیگری ریخته و در همان ماهی تابه کره را آب می کنیم. سپس آرد را افزوده و هم می زنیم تا بوی خامی آن از بین برود. بعد آب مرغ را کم کم ریخته و هم می زنیم. وقتی سس غلیظ و سفت شد پنیر چدار را اضافه می کنیم. پنیر که آب شد مایه گوشتی، نمک و فلفل را اضافه کرده و زمانی که غلیظ شد لوبیا ی پخته شده را می ریزیم. سپس خوراک را در ظرف گودی ریخته و روی آن را با پیاز داغ می پوشانیم. ظرف را در فر ۱۷۶درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم.
* می توانیم به جای گوشت از ۳ ورق ژامبون استفاده کنیم.
* می توانیم به جای خامه از شیر پر چرب استفاده کنیم.
* ترجیحا لوبیا ها را خرد نمی کنیم یا به قطعات بزرگ تقسیم می کنیم.
الناز اشراقی