سرآشپز

نام غذا: سوپ کلم

مواد لازم: کلم خرد شده ۴ پیمانه، پیاز خرد شده ۱ پیمانه، سیر خرد شده ۲ حبه، هویج خرد شده ۱ پیمانه، گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد، ریحان خرد شده ۱ قاشق غذا خوری، آب مرغ ۶ پیمانه، روغن ۲ قاشق غذا خوری، عدس قرمز یک دوم پیمانه، فلفل یک هشتم قاشق چای خوری، نمک یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه: ابتدا روغن را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم. سپس هویج، پیاز و سیر را اضافه کرده و در ظرف را می گذاریم. هر از گاهی هم زده و بعد ۷ دقیقه زمانی که سبزیجات پختند آب مرغ را می ریزیم. حرارت را کم کرده و در قابلمه را می گذاریم. بعد ۱۰ دقیقه کلم، نمک و فلفل را افزوده و پس از ۱۰ دقیقه گوجه فرنگی، عدس و ریحان را اضافه می کنیم. زمانی که کلم و عدس پختند سوپ حاضر است.
* اگر از ریحان خشک به جای ریحان تازه استفاده کنیم همراه آب مرغ به سوپ اضافه می کنیم.
* می توانیم مرغ ریش شده همراه گوجه فرنگی به سوپ اضافه کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا