سرآشپز

نام غذا: سوپ کلم

مواد لازم: کلم خرد شده ۷ فنجان، پیاز خرد شده ۳ عدد، هویج خرد شده یک و یک دوم فنجان، آب مرغ پنج و یک دوم فنجان، شیر کم چرب ۳ فنجان، روغن کانولا یک و یک دوم قاشق سوپ خوری، کره دو ویک دوم قاشق سوپ خوری، شکر یک دوم قاشق سوپ خوری، فلفل یک دوم قاشق سوپ خوری، نمک ۱ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه: ابتدا روغن و کره را در ماهی تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس کلم، پیاز، هویج، شکر، نمک و فلفل را ریخته و ۲۵ دقیقه تفت می دهیم. بعد آب مرغ را ریخته و اجازه می دهیم تا ۱۵ دقیقه بجوشد. در آخر شیر را اضافه می کنیم. بعد از اینکه چند جوش زد سوپ آماده است.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا