سرآشپز

نام غذا: خورشت قیمه آلو

مواد لازم:گوشت گوسفند ۴۰۰ گرم، آلو خورشتی ۱۰۰ گرم، پیاز بزرگ ۱ عدد، سیب زمینی ۲ عدد، لیمو عمانی ۲ عدد، لپه دو سوم پیمانه، رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری پر، آب جوش ۳ لیوان، آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری، زعفران به مقدار لازم، شکر ۳ قاشق غذا خوری، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا لپه و آلو ها را می گذاریم تا خیس بخورند. سیب زمینی ها را مکعبی خرد کرده وسرخ می کنیم. پیاز را خیلی ریز خرد کرده و تفت می دهیم. سپس زردچوبه و رب را افزوده و بعد از کمی تفت دادن گوشت را اضافه می کنیم. لپه را همراه آب جوش به مواد اضافه می کنیم. بعد از ۱ ساعت آلو، لیمو عمانی، آب لیمو، شکر، نمک و فلفل را ریخته و زمانی که به روغن افتاد دارچین را می ریزیم. در آخر زعفران را افزوده و حرارت را کم می کنیم تا خورشت کاملا جا بیفتد. بعد از آماده شدن خورشت را در ظرف مورد نظر ریخته و سیب زمینی سرخ شده را روی آن می ریزیم. خورشت را با خلال پسته تزیین کرده و همراه برنج سرو می کنیم.
* می توانیم بسته به ذائقه می توانیم خورشت را ترش یا شیرین کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا