سرآشپز

نام غذا: سالاد میوه های زمستانی

مواد لازم: مغز نارنگی ۱ پیمانه، مغز پرتقال ۱ پیمانه، کیوی ۲ عدد، انگور ۱ پیمانه، موز حلقه شده ۱ پیمانه، سیب ورقه شده ۱ پیمانه، خامه ۱ پیمانه، آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه: ابتدا آب لیمو را در ظرف سالاد می ریزیم. سیب ها را ریخته و کاملا به آب لیمو آغشته می کنیم. سپس میوه ها را به جز کیوی اضافه کرده و به آرامی مخلوط می کنیم. خامه را در قیف با ماسوره کنگره دار ریخته و روی سالاد شکوفه می زنیم. پوست کیوی ها را گرفته و چهار قاچ می کنیم. بعد روی سالاد قرار می دهیم.
* بهتر است که دانه های انگور را گرفته و پوست سیب را هم بگیریم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا