سرآشپز

نام غذا: استیک ماهی

مواد لازم: فیله ماهی هالیبوت ۱۷۰ گرم، سیر ۱ حبه، جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری، ریحان خشک ۱ قاشق چای خوری، روغن زیتون ۶ قاشق غذا خوری، آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری، فلفل ۱ قاشق چای خوری، نمک ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه: ابتدا سیر را ریز خرد کرده و در ظرفی سیر، جعفری، ریحان، روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم. فیله ها را در ظرف چیده و سس را روی آنها می ریزیم. سپس به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سس به خورد فیله ها رفته و مزه دار شوند. پس از آن از مایه خارج کرده و هر دو طرف فیله ها را ۵ دقیقه کباب می کنیم تا طلایی مایل به قهوه ای شوند. استیک های ماهی را در ظرف مناسبی چیده و همراه لیمو ترش و سس سرو می کنیم.
* می توانیم برای کباب کردن فیله ها از تابه دو طرفه، گریل یا کباب پز استفاده کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا