سرآشپز

نام غذا: دسر عربی

مواد لازم: بیسکویت پتی بور ۱ بسته، پودر کرم کارامل ۱ بسته، پودر نسکافه ۱ قاشق مربا خوری، خامه ۱ بسته، شیر ۲ لیوان

طرز تهیه: ابتدا پودر کارامل را در شیر حل کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. سپس مخلوط داغ را در مخلوط کن ریخته و بیسکویت خرد شده را اضافه می کنیم. بعد از هم زدن خامه و نسکافه را افزوده و هم می زنیم. سپس دسر را در قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از این مدت دسر در ظرف مورد نظر برگردانده و به دلخواه تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

 

دکمه بازگشت به بالا