سرآشپز

نام غذا: کوکوی مرغ و پیازچه

مواد لازم: مرغ ۳۰۰ گرم، پیازچه خرد شده ۱ پیمانه، تخم مرغ ۳ عدد، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا مرغ را آب پز کرده و ریش ریش می کنیم. سپس مرغ، پیازچه، زردچوبه، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم. پس از آن تخم مرغ ها را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. مایه کوکو را بلافاصله در روغن داغ ریخته و هر دو طرف آن را سرخ می کنیم. کوکو را در ظرف مورد نظر گذاشته و با گوجه فرنگی و پیازچه تزئین می کنیم.

الناز اشراقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا