سرآشپز

نام غذا: کتلت سبزیجات

مواد لازم: سیب زمینی ۳ عدد، هویج ۱ عدد، پیاز ۱ عدد، گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذا خوری، کنجد ۲ قاشق غذا خوری، آرد سوخاری به مقدار لازم، خرده نان ۱ قاشق غذا خوری، پودر سیر ۱ قاشق چای خوری، زیره سیاه ۱ قاشق چای خوری، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد سس: زنجبیل تازه ۱ تکه کوچک، نعناع خرد شده یک دوم لیوان، گشنیز خرد شده یک دوم لیوان، سیر ۲ حبه، شکر ۱ قاشق چای خوری، روغن زیتون ۱ قاشق چای خوری، آبلیمو و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و هویج و سیر را رنده می کنیم. سیب زمینی ها را پخته و له می کنیم. سپس پیاز، سیر، خرده نان، زیره، زرد چوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. بعد هویج و گشنیز را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم تا مایه یکدست شود. مقداری از مایه را برداشته و به شکل دایره پهن در می آوریم. کف ماهی تابه کمی روغن داغ کرده و هر دو طرف کتلت ها را سرخ می کنیم.
تمام مواد سس را در مخلوط کن ریخته و مقدار خیلی کم آب اضافه می کنیم. سپس کاملا مخلوط می کنیم تا سس صاف و یکدستی بدست آوریم.
کتلت ها را در ظرف مورد نظر چیده و همراه سس سرو می کنیم.

الناز اشراقی

 

 

دکمه بازگشت به بالا